Забранено за мъже! Кой е островът, създаден само за жени?

Всяка жена си е мечтала поне веднъж да остане сама на безлюден и отдалечен остров. Този „остров“ вече е факт благодарение на Кристина Рот. Тя е жената, която е създала първоначално идеята за „СуперТя“(SuperShe) на лаптопа си, а сега вече е в топ 10 на най-бързоразвиващите се компании, създавайки реално „светилище“ само за жени.

Целта на компанията е да обедини жените от цял свят. Първото международно събитие ще се състои през месец юни, когато всички дами ще се отправят от бреговете на Финландия към единствения женски остров в Балтийско море. Всеки, който реши да посети острова, ще има възможност да се занимава с йога или медитация по цял ден, оставяйки готвенето и чистенето по време на ваканцията. Компанията заявява, че жените имат нужда да прекарват време само с жени, без да бъдат притеснявани от мъже. Компанията желае да помогне на жените да се освежат и да се обърнат към себе си, да изпълняват само своите желания и нужди – „Ние желаем да създадем утопия, където жените  могат да идват и заедно да се грижат за своите нужди чрез фитнес, хранене, креативност и други интересни занимания.“

Организацията обединява жени от целия свят, които вдъхновяват и въвеждат иновации. Те обикалят света и търсят други дами като тях, за да седнат на една маса и да обменят опит. Да бъдеш част от тази компания означава да приемеш живота, който е креативен, оживен и неоспорима собственост на всяка една жена. „Пътувай по света и намери своето по-добро аз!“ е мотото на организацията.

Изображение: https://supershe.com/

Организацията „Supershe“ предлага различни дестинации за туризъм. В тях може да се включи всяка една дама, която членува в нея. Тази зима, например, компанията  предлага едноседмична ваканция на остров Оахо за своите членове. Тя ще бъде изпълнена със забавления като сърфинг, фитнес, йога, здравословно хранене, катерене и курсове по местни танци. Най-важната част от тази ваканция са новите запознанства между жените, които обменят своите знания и се чувстват разбрани благодарение на тези едноседмични ваканции. На сайта на компанията се предлагат много различни рецепти за здравословно хранене, както и статии със съвети от посетителките.

Автор: Милица Асенова

Източник: https://supershe.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *