Адаптацията на една от-най известните книги на Агата Кристи завладява любителите на мистерии

Историята от една от най-паметните книги на популярната авторка на криминалета оживява. Криминалният роман „Убийство в Ориент експрес“ (Murder on the Orient Express)  от Агата Кристи, е пресъздаден през погледа на Kenneth Branagh, който адаптира историята по интересен и иновативен начин, за да докосне зрителите с този необикновен заплетен случай.

Филмът се базира на мистериозния роман от 1934 г., в който основният сюжет е съсредоточен около неочакваната смърт на един от пътниците на луксозната влакова линия Симплън- Ориент Експрес (Simplon-Orient Express). След като Ратчет (Johnny Depp) е убит в кабината си, Херкуле Поаро (Бранха), който се представя за „най-великият детектив в света“, се опитва да намери убиеца сред пътниците на влака. Сред тях са гувернантка (Daisy Ridley), лекар (Leslie Odom, Jr.), мисионер (Penélope Cruz), принцеса (Judi Dench) и професор (Willem Dafoe).

„Всички са заподозрени“, а мразовитата, зимна обстановка предвещава дълго и опасно пътуване, краят на което е неясен. Основните заподозрени са на линия, остава да бъдат разкрити само мотивът и убиецът.

Така както книгата държи под напрежение читателите до последната страница, така и екранизацията ѝ   обещава заплетен сюжет с неочакван край.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *