Иновация при луксозните автомобили-новият Mercedes Maybach 6 Cabriolet

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet е най-новият модел на известната марка за автомобили. Тя бе представена на изложението за класически автомобили в Pebble Beach, California.

Изображение: https://www.mercedes-benz.com

Освен, че дизайна на колата е иновативен и луксозен, тя е създадена за електрически батерии.  Превозното средство привлича почитателите на изтънчения дизайн със своята луксозно -привлекателна опаковка. Освен това, колата е новаторска и в техническо отношение.

Визията Mercedes-Maybach 6 Cabriolet е проектирана като електрическа кола. Задвижващата система има мощност от 550 kW (750 PS). Плиткото подово покритие на батерията позволява диапазон от над 500 километра. Дизайна на колата е съчетание между спортен и елегантен стил.

Изображение: https://www.mercedes-benz.com

С луксозния интериор на Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet, Mercedes-Benz демонстрира нов синтез от интелигентност и емоция. Превозното средство несъмнено е с поглед към бъдещето, в което се очертава колите масово да станат електрически.

Изображение: https://www.mercedes-benz.com

Радиаторната решетка на автомобила обхваща цялата предница. Цвета е подбран внимателно, за да подхожда на стилния дизайн.

 

Източник: https://www.mercedes-benz.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *