Туристи определиха Санторини като най-предпочитания остров в Европа

Едно от най-четените списания за хоби и туризъм определя остров Санторини като най-предпочитаната дестинация в Европа.

Travel + Leisure е туристическо списание, базирано в Ню Йорк и е известно като едно от най-добрите туристически издания света.

Всяка година списанието прави проучване сред милиони читатели от цял свят, за да определи кои са най-харесваните и посещавани дестинации.

В категорията „Топ 10 острови в Европа“ читателите оценяват островите според техните дейности, природни забележителности, плажове, храна, удобство и др. Тази година първото място е отредено на гръцкия остров Санторини.

Изображение: http://greece10best.com

 

Островът не веднъж е печелил първо място като най-предпочитана и красива дестинация от туристите. Той е един от най-магнетичните и прелестни острови от гръцките острови, а напоследък придобива доста популярност и в Instagram. Потребителите непрекъснато споделят снимки с неповторими гледки и плажове.

Изображение: http://greece10best.com

 

Хотелите, построени върху скалистия остров, предлагат изглед към морето, както и редица други удобства. Очарователните пейзажи и нетипичната му структура, привличат туристи от цял свят, които остават очаровани от красотата на мястото.

 

Източник:
Santorini named Best Island in Europe// Best of Greece. Available from: http://greece10best.com/santorini-named-best-island-in-europe/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *