За нас

Списание „New Generation” е проект чиято визия е превръщане в любимо списание на ентусиазирани и любознателни читатели, които се интересуват от по-специализирани теми.

Списанието съдържа анализи, интервюта, научно-популярни, специализирани статии и коментари за иновации в технологиите, бизнеса, науката, както и любопитни текстове.

 Нашият екип си поставя за цел да представя на читателите си материали по теми, които смятаме, че са важни за бъдещето и просперитета; да следим потока от информация както в страната, така и в света; да я обработваме и отсяваме, за да  изградим доверие у читателите.
Познанието и информираността са главен фактор за развитието на един човек в личностен и професионален план. За това наше задължение е да спазваме принципите на журналистическата етика, да акцентираме върху обективността и плурализма.

Нашият екип е на мнение, че хората трябва да имат право на избор какво да четат. Бихме искали за бъдеще да изградим връзка с нашата читателска аудитория. За нас от основно значение ще бъдат интервютата и съветите на специалисти и ще се стараем да търсим тяхното мнение по всички важни теми.

Целева аудитория са будните хора, които се интересуват от по-специализирани теми свързани с бизнес, технологии, наука, предприемачество и иновации.